Wat zijn de voordelen van een Technogel matras? | TopSleep
Beeldmerk Topsleep

Wat zijn de voordelen van een Technogel matras?

slaapcomfort koel slapen op technogel matras.

Technogel heeft een revolutie teweeg gebracht met een koele comfortabele matras. Wetenschappelijk is bewezen dat dat je er beter door slaapt. Aan comfort mag je nooit inboeten. Technogel zal daarom dan ook nooit inboeten als het over kwaliteit gaat. Ontdek on dit artikel alles over een Technogel matras.

Baanbrekende innovatie voor een betere slaap

Gepersonaliseerde 3D ondersteuning

Technogel past zich aan als water en biedt de steun van een stevige materie. Drukpunten verminderen met behoud van bewegingsvrijheid.

Het verschil met een schuimmatras is dat Technogel zich in 3 richtingen aanpast. Horizontaal, vertikaal en diagonaal, zo past een Technogelmatras zich perfect aan aan jouw lichaam.

Ervaar het slaapcomfort. Slaap zonder pijn, zonder druk, en zonder zorgen over een slechte slaaphouding.

Technogel is de perfecte combinatie van comfort en ergonomie.

Thermische regulering

Een Technogel matras zorgt er voor dat de warmte van je lichaam wordt afgevoerd. Hierdoor hou je een aangename slaaptemperatuur tijdens de gehele nacht. De ventilatie en thermische regulering worden bevordert door het torenpatroon van de gel. Ervaar hierdoor het verfrissende en ontspannende gevoel tijdens de nacht.

Je slaapt dieper door een comfortabele en niet te hoge lichaamstemperatuur.

De beste slaap ooit - klinisch bewezen!

Geniet van een ongestoorde nachtrust. Wordt niet meer wakker tijdens de nacht door warmte of het zoeken naar een comfortabele slaaphouding.

Klinisch onderzoek toont aan dat je door de dikke laag conformerende en thermisch regulerende Technogel 33% sneller inslaapt en de kwalitatieve diepe slaap tot 45% verlengt.

Slaap dieper en val sneller in slaap met een technogel matras

Wat zijn de voordelen van een Technogel matras

Een Technogel matras heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele matrassen.

Hier zijn er een paar:

 • Drukverlagend
  • Technogel matrassen zijn ontworpen om drukpunten op het lichaam te verminderen en te voorkomen. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie en vermindert de kans op pijnlijke plekken of stijfheid.

 

 • Temperatuurregulerend
  • Technogel matrassen hebben een gelachtig materiaal dat zorgt voor een goede warmteafvoer en temperatuurregulatie. Dit voorkomt dat je te warm of te koud wordt tijdens het slapen en bevordert een goede nachtrust.

 

 • Goede ondersteuning
  • Technogel matrassen bieden een goede ondersteuning van het lichaam, omdat het materiaal zich aanpast aan de vorm van uw lichaam en uw gewicht gelijkmatig verdeelt over het oppervlak van de matras. Dit zorgt voor een betere uitlijning van de wervelkolom en vermindert de kans op rugklachten.

 

 • Lange levensduur
  • Technogel matrassen zijn duurzaam en gaan vaak langer mee dan traditionele matrassen. Dit betekent dat je minder snel hoeft te investeren in een nieuwe matras en u geld bespaart op de lange termijn.

 

 • Weinig bewegingsverstoring
  • Technogel matrassen hebben de neiging om beweging te dempen en te isoleren, wat betekent dat je minder snel gestoord wordt door bewegingen van uw partner tijdens het slapen.

 

Over het algemeen biedt een Technogel matras dus veel voordelen voor een goede nachtrust en een gezonde rug.

slaap verkoelend op een technogel matras

Wil je meer weten over het slapen op een Technogel matras? Of wil je zelf het ligcomfort in onze winkel ervaren? Neem dan nu contact op met Alex Damminga. TopSleep de beddenzaak van Arnhem.

Topsleep de beddenzaak van Arnhem. Alex Damminga eigenaar van Topsleep de beddenwinkel van arnhem

Alex Damminga

Eigenaar TopSleep

Wij vinden het belangrijk dat jij goed slaapt en uitgerust wakker wordt.

TopSleep Arnhem is al meer dan 60 jaar een écht familiebedrijf.

Wij staan voor kwaliteit en leveren ongeëvenaarde service. Daarom krijg je bij ons een 90 nachten slaapgarantie!