Over ons | TopSleep Arnhem
Beeldmerk Topsleep
Topsleep

Alex Damminga, eigenaar

TopSleep

Damminga, bekend familiebedrijf in Arhem

TopSleep is een gepassioneerd familiebedrijf dat sinds 1952 in Arnhem matrassen en boxsprings fabriceert.

TopSleep produceert tot op de dag van vandaag nog steeds kwaliteits matrassen in hun fabriek aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem.

Vanaf mei 2021 heeft Alex Damminga de winkel TopSleep overgenomen. Al sinds 1960 is Damminga een begrip in Arnhem op het gebied van slapen en beddengoed.

Alex heeft 15 jaar gewerkt bij Damminga Textiel & Beddencentrum in de Beekstraat en Nieuwstad in Arnhem. Daarna heeft hij nog ruim 16 jaar voor 2 grote Belgische matras en boxspring leveranciers gewerkt als Sales Manager voor de Nederlandse markt.

Met ruim 30 jaar ervaring in de slaapbranche kan hij een uitstekend gepersonaliseerd advies geven bij het maken van de juiste keuze voor het uitzoeken van je nieuwe bed of matras.

Slaapadvies?

Laat je inspireren in onze vernieuwde showroom. Met boxsprings, matrassen en beddengoed.

Wil je een goed slaapadvies kom dan langs. Wanneer je liever een afspraak wilt maken dan kan dit ook.

Bereikbaarheid

Voor en naast de winkel is er parkeergelegenheid. Op Zaterdag is het gratis parkeren en door de weeks vergoeden wij de parkeerkosten.

Plan een afspraak

Voor een goed slaapadvies bent je van harte welkom in onze showroom. Wil je hiervoor liever een afspraak maken dan kun je online een afspraak maken op de dag en tijdstip die voor jou het beste uitkomt.

Neem contact op voor advies

Heb je een vraag neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail, vul online het formulier in of bel naar de winkel.

Boulevard-Heuvelink 24-26
6828 KP Arnhem
T: 026-8446411
E: info@topsleep.nl