Technogel | Vraag een offerte aan bij TopSleep Arnhem
Beeldmerk Topsleep

Technogel matrassen en kussens

Technogel Sleeping is een Italiaans merk dat zich richt op de productie van hoogwaardige matrassen en kussens.

Het bedrijf is opgericht in 2005 en maakt gebruik van een innovatieve technologie waarbij een laag van gel wordt toegevoegd aan het schuim van de matrassen en kussens.

De gel van Technogel Sleeping heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele materialen die gebruikt worden in matrassen en kussens. Zo zorgt het voor een betere drukverdeling en ondersteuning van het lichaam, waardoor het comfort tijdens het slapen wordt verbeterd. Daarnaast heeft de gel een hoge thermische geleiding, wat betekent dat het de lichaamswarmte beter afvoert dan andere materialen, waardoor het lichaam koeler blijft tijdens het slapen.

3 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Technogel Sleeping

Technogel Sleeping biedt verschillende soorten matrassen en kussens aan, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Het merk richt zich op het creëren van een optimaal slaapcomfort, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele wensen en behoeften van de slaper.

Al met al is Technogel Sleeping een innovatief merk dat zich richt op het creëren van hoogwaardige en comfortabele matrassen en kussens met behulp van de nieuwste technologieën en materialen.

Technogel biedt ook producten aan voor gebruik buitenshuis, zoals zitkussens en lendensteunen voor stoelen. Deze producten zijn ontworpen om comfortabel te zijn en te beschermen tegen de impact van langdurig zitten.Over het algemeen is Technogel bekend om hun innovatieve gel-gebaseerde producten die een hoog niveau van comfort en ondersteuning bieden.

Ze hebben verschillende awards gewonnen voor hun productontwerp en worden door veel consumenten en professionals aanbevolen als een premium merk voor comfortproducten.

De matrassen van Technogel Sleeping zijn beschikbaar in verschillende modellen, waaronder de Armonia, Estasi en Anatomic-modellen.Elk model biedt verschillende kenmerken en voordelen, afhankelijk van de individuele slaapbehoeften van de klant.

Deze matrassen zijn gemaakt van de gepatenteerde Technogel-laag, die zorgt voor een verhoogde luchtcirculatie en een uitstekende drukverdeling.

De kussens van Technogel Sleeping zijn ook verkrijgbaar in verschillende modellen en maten, waaronder de Deluxe Thin Pillow, Deluxe Pillow, Anatomic Pillow en Pillow Plus. Elk kussen is ontworpen om de nek en het hoofd te ondersteunen en een comfortabele slaapomgeving te bieden.

Technogel Sleeping heeft een sterke reputatie opgebouwd als een hoogwaardig en innovatief merk in de slaapindustrie. Hun producten zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden voor een goede nachtrust, en hun technologieën en materialen zijn gepatenteerd en worden erkend door professionals in de gezondheidszorg.

slaapcomfort koel slapen op technogel matras.
slaap verkoelend op een technogel matras
Slaap dieper en val sneller in slaap met een technogel matras
Topsleep beddenwinkel arnhem is dealer van technogel
Topsleep de beddenzaak van Arnhem. Alex Damminga eigenaar van Topsleep de beddenwinkel van arnhem

Maak nu online een afspraak

Wil je liever een afspraak maken voor een slaapadvies op een moment dat het jou past? Maak dan online een afspraak met onze slaapadviseur Alex Damminga.

Bel Alex rechtstreeks 026-8446411 of plan een afspraak direct in zijn agenda.

Niet onnodig wachten in de winkel
Afspraak op moment dat het jou past
24/7 een afspraak plannen