Toppers | Vraag een offerte aan bij TopSleep Arnhem
Beeldmerk Topsleep

Toppers collectie van TopSleep

Leg een topmatras bovenop je matras en ervaar het extra slaapcomfort! Ideaal wanneer je matras iets te hard is of wanneer je last hebt van een naad tussen de matrassen. Met een topper verleng je ook de levensduur van het matras.

4 Resultaten

Toon per:

Sorteer op:

Waarom heb je een topper nodig?

Je slaapt beter op een topper. Daarnaast verlengt het de levensduur van je matras en voel je de vervelende naad niet tussen twee matrassen.  Koop je topper bij TopSleep de beddenwinkel van Arnhem en omstreken. Wij hebben diverse merken en leveren ook toppers uit eigen fabriek.

Wat is een topper?

Een topper wordt ook wel een topmatras genoemd en leg je bovenop je normale matras. Door deze extra laag ervaar je een beter slaapcomfort. De topper zorgt voor extra ondersteuning.

Een topper wordt vaak bij boxsprings gebruikt. Bij een boxspring wordt zo in 3 lagen opgedeeld. De boxspring zelf, het matras vaak in de kleur van de boxspring en de topper. Het hoofdbord maakt dan het sfeerbeeld van een boxspring helemaal af.

Wat zijn nu de voordelen van een topper of topmatras?

De voordelen van een topper

Een topper kopen heeft een aantal voordelen zoals:

Het verbeteren van je slaapcomfort
Bescherming van je matras
Makkelijker om je bed op te maken
Verlengt de levensduur van je matras
Je voelt de naad tussen twee losse matrassen niet meer

Door een extra comfortlaag toe te voegen aan je slaapsysteem (bedbodem en matras) verbeter je het slaapcomfort.

Wanneer je nu twee eenpersoons matrassen hebt en je wilt je naad in het midden niet meer voelen dan kun je op de twee eenpersoons matrassen een tweepersoons topper leggen. Hierdoor voel je de naad niet meer.

Het opmaken van het bed gaat een stuk makkelijker. Dit omdat je alleen de topper hoeft op te maken met een molton en een hoeslaken. Dit in het geval je op een boxspring slaapt waarbij de matrassen dezelfde kleur hebben als de boxspring bedbodem. Moltons en hoeslakens zijn er speciaal voor toppers. Ook wanneer je een verstelbare bedbodem hebt dan bestaat er een splittopper met bijbehorend bedtextiel.

Toppers in verschillende materialen

Toppers zijn er in verschillende materialen.

Ben je op zoek naar een goedkope topper dan is een topper van comfortschuim een goede keuze.

Een topper van koudschuim is extra comfortabel, veerkrachtig, ventileert goed en is goed vochtregulerend. De toppers uit de TopSleep Home collectie komen uit eigen fabriek en hebben een lange levensduur.

Heb je last van drukpunten dan kan een traagschuim topper de juiste keuze zijn. Ook hebben wij natuur Latex toppers in de collectie die koel en anti bacterieel zijn.

Wat zijn de afmetingen van een topper?

Toppers zijn leverbaar in alle standaard maten. Ook maken wij toppers in onze eigen fabriek op maat. Toppers zijn er zowel voor eenpersoonsbedden als tweepersoonsbedden. De standaard maten voor toppers zijn:

90×200
140×200
160×200
180×200

Daarnaast zijn de toppers ook in de lengtematen 210 en 220 leverbaar.

Toppers zijn er in verschillende hoogte van 7cm tot 12 cm. Daarnaast kunnen wij elke topper speciaal voor jou op maat maken in onze eigen fabriek.

Voor elektrisch verstelbare bedden hebben wij in de collectie een speciale splittopper. Deze tweepersoons topper heeft boven in een split zodat je je bed individueel kunt blijven verstellen. Ook voor splittoppers hebben wij bedtextiel in de collectie.

Wat is een Duo Topper

Ieder persoon en lijf is anders. De kans is de groot dat je als partners verschillende wensen hebt qua slaapcomfort. De één wil hard slapen en de ander zacht.

Dan is een een duo topper dé uitkomst. 1 topper met 2 verschillende hardheden.

Het grootste voordeel hiervan is dat jou unieke lichaam op jou eigen wens wordt ondersteund en dat je toch 1 grote topper hebt. Zonder storende naad in het midden.

Koop je topper bij TopSleep Arnhem

Er is enorm veel keus. Laat je dan ook goed adviseren door de slaapadviseurs van Topsleep. Wij begeleiden je bij de aankoop van jouw nieuwe topper.

Heb je een vraag neem dan gerust contact op per telefoon, mail of loop bij ons binnen. Alex Damminga helpt je graag met een goed advies.

Wij leveren toppers van de merken M line en Avek en natuurlijke de TopSleep klassiekers uit eigen fabriek. Kom je nieuwe topper bekijken en testen in onze winkel in Arnhem.

Wij bezorgen onze toppers gratis door heel Nederland.

TopSleep is de beddenwinkel voor jouw nieuwe topper. Woon je in  Arnhem, Oosterbeek, Dieren, Elst, Rozendaal, Nijmegen, Huissen, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Angerlo, Gendt, Lent, Apeldoorn, Heveadorp, Driel, Heteren, Renkum, Bennekom, Rheden, Rozendaal, Wageningen of Velp? Kom dan langs in onze beddenzaak, de koffie staat klaar!.

Topsleep de beddenzaak van Arnhem. Alex Damminga eigenaar van Topsleep de beddenwinkel van arnhem

Maak nu online een afspraak

Wil je liever een afspraak maken voor een slaapadvies op een moment dat het jou past? Maak dan online een afspraak met onze slaapadviseur Alex Damminga.

Bel Alex rechtstreeks 026-8446411 of plan een afspraak direct in zijn agenda.

Niet onnodig wachten in de winkel
Afspraak op moment dat het jou past
24/7 een afspraak plannen