Butterfly kussen | Vraag een offerte aan bij TopSleep Arnhem
Beeldmerk Topsleep

Butterfly kussens

Wil je geen hoofdpijn en nekpijn meer? Of wil je gewoon een heerlijk kussen? Ervaar dan de perfecte ondersteuning van het Butterfly gezondheidskussen.

Sta uitgerust en fit op en begin de dag vol energie!

Mahoton heeft samen met ergotherapeuten dit gezondheidskussen ontworpen voor de perfecte ondersteuning en nachtrust. Butterfly Gezondheidskussen; het origineel sinds 1989.

1 Resultaat

Toon per:

Sorteer op:

Icon Check Blauw
Al ruim 70 jaar dé beddenwinkel van Arnhem
Icon Check Blauw
Kwaliteit en duurzaam
Icon Check Blauw
Persoonlijk slaapadvies

Butterfly kussen

Het Butterfly gezondheidskussen van Mahoton is dé oplossing voor mensen met nekklachten en hoofdpijn.

Nekklachten en hoofdpijn kunnen de oorzaak zijn van een verkeerde lichaamshouding. Overdag kun je bewust rekening houden met een goede lichaamshouding. Wanneer je slaapt dan zorgt het butterfly kussen voor de juiste ondersteuning.

Het Mahoton butterfly kussen zorgt voor een heerlijk ligcomfort en geeft een goede ondersteuning. Het Mahoton kussen is speciaal ontwikkeld in samenwerking met verschillende ergotherapeuten.

Ontdek het unieke gezondheidskussen en sta ‘s ochtends weer fit en uitgerust op. Ervaar overdag weer meer energie!

Anti nekpijn kussen

Het Butterfly kussen houdt je hoofd tijdens de slaap in een stabiele en correcte positie. De halswervels liggen in een goede natuurlijke houding door de nekondersteuning.

De nekondersteuning brengt de halswervels in een goede natuurlijke houding. De nekwervelkolom wordt enigszins uitgerekt doordat het hoofd over de nekondersteuning komt te liggen. Hierdoor ontstaat een tractie waardoor zenuwbanen weer optimaal kunnen functioneren. Ook komen de luchtwegen goed vrij en kunnen de nekspieren zich optimaal ontspannen zonder gevoelige drukpunten.

Ervaar na een nacht slapen op dit gezondheidskussen een heerlijk ontspannen gevoel.

Mahoton Butterfly; kwaliteit en comfort

Het Butterfly hoofdkussen is gemaakt van 100% natuurrubber die voor minimaal 85% uit kostbare natuurlatex bestaat. Dit staat garant voor een maximale elasticiteit.

Hierdoor heeft het kussen een onafhankelijke hoofd- en nekondersteuning die door de natuurlatex optimaal kan functioneren.

Het kussen is voorzien van een katoenen stretch kussenhoes die extra elasticiteit geeft. Hierdoor voegt het kussen zich perfect naar de vorm van jouw nek en hoofd.

Het kussen voelt niet warm en broeierig aan, dit komt door de royale katoenen stretch tijk voorkomt da

Matras en kussen één slaapsysteem

Het kussen heeft de afmeting 40 cm x 60 cm. Dit is iets kleiner dan de normale kussenmaat van 60×70 cm. Voordeel van de kleinere afmeting is dat je meer ruimte in bed hebt en dat de plaats waar de schouder ligt beter aansluit bij de schoudercomfort zone van de meeste matrassen.

Hierdoor is het butterfly kussen samen met jouw matras één slaapsysteem voor het beste slaapcomfort. Het butterfly hoofdkussen is leverbaar in 3 hoogtes;

- 9 cm voor buikslapers
- 12 cm voor vrouwen
- 14 cm voor mannen of wanneer je brede schouders hebt.

Speciaal voor het Butterfly kussen heeft Mahoton een bijpassende sloop ontworpen.

Als Butterfly dealer geven wij jou persoonlijk advies

TopSleep is als beddenspeciaalzaak in Arnhem en omstreken exclusief dealer van het Butterfly Gezondheidskussen. Wil je een persoonlijk advies neem dan contact op met Alex Damminga.

Waarom TopSleep?

✓ Al meer dan 60 jaar een écht familiebedrijf
Al 60 jaar betrouwbaarheid! Voor ons staat de klant op nummer 1! Wij onderscheiden ons door een ongeëvenaarde service, kwaliteitsproducten voor ieder budget en uitstekende garantievoorwaarden. De positieve reviews en complimenten van onze klanten bewijzen dat wij onderscheidend en uniek zijn.

Wat onze opa en vader in de jaren 60 begonnen zijn, zetten wij vol enthousiasme voort op de Boulevard Heuvelink 24 in Arnhem en Online!

Kom langs in onze showroom, de koffie staat klaar! Of bekijk ons aanbod online.

✓ Gratis levering en montage en oude bed retour
Wij werken met een eigen bezorgdienst en leveren onze producten tot in de slaapkamer. Jouw nieuwe bed monteren wij gratis en ook nemen wij jouw oude bed of matras gratis retour.

✓ Alleen kwaliteitsproducten
Wij hebben onze producten speciaal voor jou geselecteerd. Alleen de beste producten van top leveranciers uit Europa. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er voor ieder budget een ruime keuze is.

✓ Ongeëvenaarde service
Slapen is ons vak! Onze missie is dat al onze klanten goed slapen en uitgerust op staan! De klant staat bij ons op de eerste plaats. Daarom is onze service ongeëvenaard, bezorgen wij gratis en nemen wij je oude bed en matras retour.  Wanneer een product toch niet aan jouw verwachtingen voldoet dan lossen wij dit samen op!

Kom langs of maak een afspraak voor een goed slaapadvies!

Topsleep de beddenzaak van Arnhem. Alex Damminga eigenaar van Topsleep de beddenwinkel van arnhem

Maak nu online een afspraak

Wil je liever een afspraak maken voor een slaapadvies op een moment dat het jou past? Maak dan online een afspraak met onze slaapadviseur Alex Damminga.

Bel Alex rechtstreeks 026-8446411 of plan een afspraak direct in zijn agenda.

Niet onnodig wachten in de winkel
Afspraak op moment dat het jou past
24/7 een afspraak plannen