Steel & Stockings | Vraag een offerte aan bij TopSleep Arnhem
Beeldmerk Topsleep
1 Resultaat

Toon per:

Sorteer op:

Icon Check Blauw
Al ruim 70 jaar dé beddenwinkel van Arnhem
Icon Check Blauw
Kwaliteit en duurzaam
Icon Check Blauw
Persoonlijk slaapadvies

Steel & Stockings

Wat maakt de makers van bijzondere bedden nu juist zo bijzonder?

Alle producten worden gemaakt van eerlijke en pure materialen.

Er wordt bewust gebruik gemaakt van hout met een robuuste uitstraling, noesten en kleine oneffenheden. Dit hoort bij het karakter van het hout.

Bij het gebruik van staal blijft de industriële look behouden. Daarom zie je de lasnaden en worden semi transparante lakken gebruikt zodat de kenmerken van staal zichtbaar blijven.

Ook het vintage leder geeft de oude look die je graag terug wilt zien.

Dit maakt Steel & Stockings nu zo bijzonder.

Luxe Bedden

Steeds meer mensen kiezen voor luxe bedden, omdat zij zowel hun interieur als hun slaapkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ben je op zoek naar luxe bedden met een moderne look? Steel and Stockings maken robuuste bedden met een vrouwelijke flair. Bij het ontwerp hebben de ontwerpsters een focus op elegantie en karakter.

De luxe bedden zijn gemaakt van duurzame materialen. Een favoriet in de collectie is het massief nederlands eiken bed.

Eiken bed

Steel and Stockings heeft een mooi robuust massief eikenhouten bed ontworpen. Het eiken bed heeft een stoer en eigenzinnig ontwerp met een leuke vrouwelijke touch.

Het eiken bed is gemaakt van massief Nederlands eikenhout en past in ieder interieur en is zelfs ongelakt zeer mooi.

Industrieel Bed

Steel & Stockings heeft prachtig strak ontworpen industriele bedden in haar collectie.  De industriële bedden zijn gemaakt van duurzame materialen.

Wil je je slaapkamer een andere look geven dan de meeste slaapkamers? Kies dan voor een Steel & Stockings bed.  Door de gebruikte materialen zoals massief eiken en andere houtsoorten creëer je een geheel slaapkamer interieur wat bij jou het beste past.

Geniet van een perfecte nachtrust. De bedden van Steel & Stockings stralen rust en elegantie uit door gebruik te maken van lichte kleuren en strakke vormen.

Vrijblijvend persoonlijk advies over Steel and Stockings

TopSleep is als beddenspeciaalzaak in Arnhem en omstreken dealer van Steel & Stockings bedden. Wil je een persoonlijk advies neem dan contact op met Alex Damminga.

Waarom TopSleep?

✓ Al meer dan 60 jaar een écht familiebedrijf
Al 60 jaar betrouwbaarheid! Voor ons staat de klant op nummer 1! Wij onderscheiden ons door een ongeëvenaarde service, kwaliteitsproducten voor ieder budget en uitstekende garantievoorwaarden. De positieve reviews en complimenten van onze klanten bewijzen dat wij onderscheidend en uniek zijn.

Wat onze opa en vader in de jaren 60 begonnen zijn, zetten wij vol enthousiasme voort op de Boulevard Heuvelink 24 in Arnhem en Online!

Kom langs in onze showroom, de koffie staat klaar! Of bekijk ons aanbod online.

✓ Gratis levering en montage en oude bed retour
Wij werken met een eigen bezorgdienst en leveren onze producten tot in de slaapkamer. Jouw nieuwe bed monteren wij gratis en ook nemen wij jouw oude bed of matras gratis retour.

✓ Alleen kwaliteitsproducten
Wij hebben onze producten speciaal voor jou geselecteerd. Alleen de beste producten van top leveranciers uit Europa. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er voor ieder budget een ruime keuze is.

✓ Ongeëvenaarde service
Slapen is ons vak! Onze missie is dat al onze klanten goed slapen en uitgerust op staan! De klant staat bij ons op de eerste plaats. Daarom is onze service ongeëvenaard, bezorgen wij gratis en nemen wij je oude bed en matras retour.  Wanneer een product toch niet aan jouw verwachtingen voldoet dan lossen wij dit samen op!

Kom langs of maak een afspraak voor een goed slaapadvies!

Topsleep de beddenzaak van Arnhem. Alex Damminga eigenaar van Topsleep de beddenwinkel van arnhem

Maak nu online een afspraak

Wil je liever een afspraak maken voor een slaapadvies op een moment dat het jou past? Maak dan online een afspraak met onze slaapadviseur Alex Damminga.

Bel Alex rechtstreeks 026-8446411 of plan een afspraak direct in zijn agenda.

Niet onnodig wachten in de winkel
Afspraak op moment dat het jou past
24/7 een afspraak plannen