M line bedden | Vraag een offerte aan bij TopSleep Arnhem
Beeldmerk Topsleep

M line matrassen

De 3 bouwstenen voor een gezond en vitaal leven zijn voeding, beweging en slapen. Een goede nachtrust is in ons drukke leven zo belangrijk. Tijdens de nacht herstelt het lichaam om zo de volgende dag weer top fit te zijn.

M line heeft zeer goed naar de techniek in haar matrassen gekeken. Het M line matras staat bekend om de uitstekende ondersteuning, perfecte drukverdeling en optimale ventilatie.  Hierdoor neemt jouw lichaam een goede slaaphouding aan waardoor de spieren en gewrichten goed kunnen herstellen. Sta iedere dag weer top fit op!

Het M line matras is een kwalitatief hoogwaardig product met unieke gepatenteerde techniek:

- Dynamische ondersteuning
- Optimale ventilatie
- Goede bewegingsvrijheid

De aanschaf van een M line matras is de perfecte investering voor de aankomende jaren.

M line Kussen

Een hoofdkussen is net zo belangrijk als een goed matras. Het juiste hoofdkussen van de juiste vorm en hoogte kan veel rug- en nekklachten voorkomen.

Laat je altijd goed voorlichten door de slaapspecialisten van TopSleep. Bij TopSleep kun je de M line hoofdkussens ook gratis een aantal nachten uitproberen.

De M line kussens zijn gemaakt van een revolutionair visco-elastisch schuim. Dit schuim zorgt ervoor dat het hoofdkussen zich vormt naar je hoofd.

Probeer bijvoorbeeld het m line athletic pillow thuis uit. Dit M line hoofdkussen is speciaal voor mensen met rug- en nekklachten. Het M line athletic pillow zorgt voor een betere bloedcirculatie en zorgt ervoor dat je nekspieren zich volledig ontspannen.

M line bed

Een goed slaapcomfort bestaat uit de combinatie van het matras met een goede bedbodem.

Het M line bed is de Multi Motion. Met dit M line bed ontwerp je zelf het bed naar jouw wensen.

Bepaal zelf het type hoofdbord en voetenbord. Ook leverbaar met ledikantzijden. Leverbaar in diverse stofgroepen. Het design van de Muti Motion is strak en elegant en ook zeer mooi om stand alone neer te zetten.

Maak van je slaapkamer je eigen hotelkamer. Design het bed geheel naar je eigen wensen!

M line Boxspring

De M line Boxsprings zijn een sterk staaltje van techniek en design en hebben een eigentijds en luxe uitstraling. De boxsprings zijn speciaal afgestemd op de M line matrassen en kun je geheel naar eigen wens samenstellen.

Waarom TopSleep?

✓ Al meer dan 60 jaar een écht familiebedrijf
Al 60 jaar betrouwbaarheid! Voor ons staat de klant op nummer 1! Wij onderscheiden ons door een ongeëvenaarde service, kwaliteitsproducten voor ieder budget en uitstekende garantievoorwaarden. De positieve reviews en complimenten van onze klanten bewijzen dat wij onderscheidend en uniek zijn.

Wat onze opa en vader in de jaren 60 begonnen zijn, zetten wij vol enthousiasme voort op de Boulevard Heuvelink 24 in Arnhem en Online!

Kom langs in onze showroom, de koffie staat klaar! Of bekijk ons aanbod online.

✓ Gratis levering en montage en oude bed retour
Wij werken met een eigen bezorgdienst en leveren onze producten tot in de slaapkamer. Jouw nieuwe bed monteren wij gratis en ook nemen wij jouw oude bed of matras gratis retour.

✓ Alleen kwaliteitsproducten
Wij hebben onze producten speciaal voor jou geselecteerd. Alleen de beste producten van top leveranciers uit Europa. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er voor ieder budget een ruime keuze is.

✓ Ongeëvenaarde service
Slapen is ons vak! Onze missie is dat al onze klanten goed slapen en uitgerust op staan! De klant staat bij ons op de eerste plaats. Daarom is onze service ongeëvenaard, bezorgen wij gratis en nemen wij je oude bed en matras retour.  Wanneer een product toch niet aan jouw verwachtingen voldoet dan lossen wij dit samen op!

Kom langs of maak een afspraak voor een goed slaapadvies!

Topsleep de beddenzaak van Arnhem. Alex Damminga eigenaar van Topsleep de beddenwinkel van arnhem

Maak nu online een afspraak

Wil je liever een afspraak maken voor een slaapadvies op een moment dat het jou past? Maak dan online een afspraak met onze slaapadviseur Alex Damminga.

Bel Alex rechtstreeks 026-8446411 of plan een afspraak direct in zijn agenda.

Niet onnodig wachten in de winkel
Afspraak op moment dat het jou past
24/7 een afspraak plannen